tisdag 14 oktober 2008

Magdansdoktrinen


Det vore önskvärt om alla kunde förstå att det säkerhets- och fredsarbete som bedrivs i det fördolda är av yttersta vikt. Det sker mycket strikt och skall så vara. Utrikesministern är en av dem som anammat de former varmed utbyte av informationer ska ske. Följer man formen kan informationer utväxlas också med diktaturer, utan att någon oegentlighet överhuvudtaget kan ske.

Det hemliga säkerhetsarbetet bedrivs på flera plan. I staden Madison, Wisconsin, hittade CIA på 80-talet en sexårig flicka med mycket speciell kroppskontroll. Hon sändes genast till den marinbas där delfiner utbildas att simma med fastsatta bomber på ett förvånansvärt självuppoffrande sätt. Flickan tog intryck och ställde genast sin kroppskontroll i mänsklighetens tjänst.

Det finns högre mål. Delfiner jobbar för dem, svenska sälar har också prövats och visat sig lämpliga att simma med bomber och detonera sig själva. Nu kan även västerländska flickor dansa fiendens dans och sända meddelanden med kroppen: Allt utfört i säkerhetens tjänst.

Som alla vet vann assasinerna stora framgångar under 1200-talet när det muslimska väldet hotade inte bara korsfararna utan hela den kristna världen. Det engelska ordet assasin, lönnmördare, härleds ur detta folknamn, vars flickor kunde dansa med en dolk mellan skinkorna i 24 timmar framför en furste, utan att av misstag tappa vapnet.

Det är fortfarande så informationer i de inre kabinetten utbyts under strikta former. Sverige hyr flickan med kodnamn “Wisconsin”, hon ställer sig framför utrikesministern och han lägger sina händer på hennes höfter och så att säga trycker in ett morsemeddelande i dem. Skulle utrikesministern råka fatta på ett otillbörligt sätt om flickan utbrister hon genast: “Haram!” vilket betyder “heligen förbjudet!” på arabiska.

Fattar utrikesministern återigen fel väser flickan “Haram” mellan sammanbitna tänder.

Händer det en tredje gång trollar hon fram dolken med rörelser så inövade och snabba att knappt en höghastighetskamera kan fånga dem. Man hinner inte ens fatta att man är död.

Att utbyta informationer med främmande makt är nervkittlande. Har man en gång gjort det är man fast.



Kod Wisconsin sänds därpå till diktatorn eller den härskare som behöver informationer. Hon dansar sitt meddelande och i denna del av proceduren är det Haram att komma närmare flickan än vad ett arabiskt fullblod kan hoppa. Det är endast när man sänder meddelanden det är nödvändigt att under strikta former beröra verktyget.

Det är allmänt känt att en flicka inte kan utföra sådana komplicerade och intrikata rörelser med ett inneboende högre budskap om inte en mycket mäktig man först har lagt sin hand på hennes kropp.

Vad vi inte får glömma i sammanhanget är att fienden, terroristerna, över youtube har tillgång till 380 miljoner magdansande muslimska flickor. Terroristerna är listiga, det medges, men de överför sina informationer utan finess. Det vilar något plumpt över deras hantering. Våra allierades, samt diktaturernas, säkerhetstjänster ligger, så att säga, danssteget före.

Jag förnekar å det kraftigaste att information kan spridas på det sätt som den frivola författaren i opposition tror här>

Inre kabinettet, hösten 2008, Eder von Oben.

Inga kommentarer: